Hytteudlejning


For booking af og forespørgsler på hytter, send en mail til masarik.maso@gmail.com eller ring til Sandie – 26737400

Vi har ledige hytter i uge 29!

Yduns Have udlejer seks charmerende træhytter tæt på den smukke Stavns fjord. Her kan du, din familie og venner opleve en ægte bondegårdsferie omgivet af økologiske marker og landlig idyl. Der er god plads, og omgivelserne inviterer til, at du kan føle dig hjemme. Perfekt til cykelferie.

Et levende økologisk landbrug
Yduns Have er et lille økologisk landbrug drevet af to unge økologer. Landbruget har været økologisk dyrket siden 1987. Her dyrkes mere end 100 forskellige sorter af grøntsager, frugt og urter, særligt udvalgt efter den bedste smag og kvalitet. Jorden dyrkes efter principper om selvforsyning, frugtbarhed og biodiversitet og med stor idealisme og kærlighed til jorden.

Hytteudlejning – praktisk
Yduns Have udlejer små og store hytter fra 1.900 kr. pr. uge.

  • En stor hytte indeholder: 6 sengepladser, siddeafdeling, skab samt egen terrasse.
  • En lille hytte indeholder: 4 sengepladser, siddeafdeling og skab.
  • Til hytterne hører en rummelig fællesbygning med køkken, spisepladser, hyggehjørne og badeværelser. Tilgang til vaskemaskine.
  • I cykel afstand til stranden

Aktiviteter
Der er fodboldbane, legeplads, bålplads mm. og stedet er i cykelafstand til badestrand. Hold øje med Samsøs kalender og vores hjemmeside for bondegårdsaktiviteter og events på gården.

Gårdbutik
I gårdbutikken finder du et bredt udvalg af sæsonens grønt, frugt og urter direkte høstet fra marken. Du vil opleve en rig smag og kvalitet. Gårdbutikken har altid åbent og du kan betale kontant eller med mobilpay.

Yduns Have udlejer seks charmerende træhytter, tæt på den smukke Stavns fjord. Her kan du, din familie og venner opleve en ægte bondegårdsferie omgivet af økologiske marker og landelig idyl. Vi har god plads og omgivelserne inviterer til, at føle sig hjemme. Yduns Have er placeret centralt på Samsø og er perfekt egnet til cykelferie.

Husk at medbringe

  • Sengetøj
  • Håndklæder

Priser

Se siden Priser og information