Nyheder


Yduns Have Samsø

Vi er et lille nystartet økologisk landbrug med fødderne på noget fantastisk økologisk jord. Gården har været drevet økologisk siden 1987. Gården blev opkøbt af Jordbrugsfonden SamsØkologisk i 2016 og er den første gård fonden ejer. Yduns Have bliver i år drevet af Rene, som har arbejdet på gården de sidste 3 år. Gården har sin egen gårdbutik og producerer alverdens grøntsager, frugt og bær, og er særlig kendt for sine jordbær. Udover at sælge i gårdbutikken har vi også et af Danmarks første fællesskabsstøttede landbrug. 55 medlemmer på Samsø støtter op om produktionen på Yduns Have ved at betale forud for adgang til gårdens produkter og får så til gengæld nogle lækre og utrolig friske grøntsager 28 uger om året. Vi udlejer også 6 fine hytter så kom og opleve Samsø og økologisk landbrug på Yduns Have.
Yduns Have Samsø
Yduns Have SamsøYduns Have Samsø added 4 new photos.2 hours ago
Hønsene nyder det friske græs og palmekål i solskin, Projekt Østershatte-I-Skoven er sat i værk og kirsebærtræet blomstrer. Vi har forårskriller!!
Yduns Have Samsø
Yduns Have Samsø4 days ago
Nu kan man købe vores æg på Skolebakkevej 19 i Brundby!
Yduns Have Samsø
Yduns Have SamsøYduns Have Samsø added 3 new photos.1 week ago
Nu håber vi bare på regn!! De første kål er plantet ud på marken og sået ved siden af er gulerødder, spinat, dild, persille, rucola, rødbeder, hestebønner, ærter, koriander og radiser. Der er lækker asiatisk bladsalat i butikken fra nu af og HVIS man skulle være i tvivl om forskellen mellem vores æg, og økologiske æg fra supermarkedet, her er billedligt bevis. Bon appetit!
Yduns Have Samsø
Yduns Have Samsø2 weeks ago
Så er der endelig æg i biksen, lidt ærgerligt det sker liiige efter påsken men nu tør vi sige at der er friske æg i gårdbutikken hver dag.
Yduns Have Samsø
Yduns Have Samsø
Yduns Have SamsøYduns Have Samsø added 5 new photos.3 weeks ago
På trods af pludseligt snefald fik vi lagt de første 550kg kartofler af sorterne Solist, Annabelle og Elfe. Butikken er fyldt op med gode sager inklusivt rucola og spinat. Nu venter vi på det rigtige forår - hvornår det nu end kommer! God påske!
Yduns Have Samsø
Yduns Have SamsøYduns Have Samsø added 2 new photos.1 month ago
Tilmelding til sommer CSA sker via vores mail ydunshavesamso@gmail.com