Nyheder


Yduns Have Samsø

Vi er et lille nystartet økologisk landbrug med fødderne på noget fantastisk økologisk jord. Gården har været drevet økologisk siden 1987. Gården blev opkøbt af Jordbrugsfonden SamsØkologisk i 2016 og er den første gård fonden ejer. Yduns Have bliver i år drevet af Rene, som har arbejdet på gården de sidste 3 år. Gården har sin egen gårdbutik og producerer alverdens grøntsager, frugt og bær, og er særlig kendt for sine jordbær. Udover at sælge i gårdbutikken har vi også et af Danmarks første fællesskabsstøttede landbrug. 55 medlemmer på Samsø støtter op om produktionen på Yduns Have ved at betale forud for adgang til gårdens produkter og får så til gengæld nogle lækre og utrolig friske grøntsager 28 uger om året. Vi udlejer også 6 fine hytter så kom og opleve Samsø og økologisk landbrug på Yduns Have.
Yduns Have Samsø
Yduns Have SamsøYduns Have Samsø added 4 new photos.1 week ago
Igår havde vi den første CSA udlevering og det var rigtig hyggeligt at hilse på alle! Nu har vi fyldt butikken godt op til weekenden med bl.a. hestebønnespirer til salat, friskopgravede jordskokker, nogle af verdens fedeste porrer og selvfølgelig en masse grønkål. God weekend til jer alle!
Yduns Have Samsø
Yduns Have Samsø3 weeks ago
Så kom endelig dagen hvor vi overtager driften af Yduns Have. Vi har glædet os utroligt meget til at starte og vi har en masse spændende planer for 2018 - dog skal vi lige bestå afgangseksamen på landbrugsskolen d.26 januar. Vi har besluttet os for at holde butikken åbent i januar måned (dog fylder vi først friske varer i butikken d. 3) og den første CSA levering sker torsdag d. 11 januar og du kan stadig nå at være med! Vi glæder os til at dyrke nogle spændende og lækre grøntsager, til at tage imod vores hønsedamer der kommer i marts, til at udvikle Yduns Have yderligere og til at hilse på alle jer! Herfra ønsker vi jer alle sammen et rigtig godt 2018! Kærlig hilsen Hester og Bjarke
Yduns Have Samsø
Yduns Have SamsøYduns Have Samsø added 5 new photos — with Tea Johanne Christiansen and 2 others.1 month ago
Her kommer en sidste opdatering fra Rene der har drevet gården i år.

-- 2R Transition Team 2017 is slowly coming to its end. But before we turn the page so new chapter here on Yduns can be written I would like to say my thankyous. Thankyou to Samso Organic who had the trust and allowed me to be in charge so we could do here what we did. Thankyou to all our good neighbors and customers-supporters; without your help this year won’t be as good as it turned out to be. Thank You Good Weather Too! And most importantly: Thank You to all the volunteers without whom it will be impossible. Often we worked hard and we didn’t change the world yet, but on our little mission We Did Great!!! (And We Had Fun Too;-)
Thank You
Yduns Have Samsø
Yduns Have SamsøYduns Have Samsø updated their profile picture.2 months ago
Yduns Have Samsø
Yduns Have SamsøYduns Have Samsø updated their cover photo.2 months ago
Yduns Have Samsø
Yduns Have Samsø2 months ago
Tilmeldingen er nu åben for vinter CSA 2018! Vi starter op d.11 januar og regner med at der er grøntsager til mindst 12 uger. Igen i år har nogle dejlige frivillige tilbudt levering til dem, der ikke selv kan hente deres kasse. Kontrakten finder du her, du kan enten sende den til os på mail eller printe den ud og aflevere den i postkassen. Der kan findes flere detaljer om kontrakten og sæsonen på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se jer i januar!
Hester og Bjarke

http://ydunshavesamsø.dk/csa-vinterkontrakt-2018